KVALITÉ, SERVICE OCH HJÄRTA!

Catering

Restaurang Asplunds duktiga kök jobbar ständigt med att producera mat till våra luncher men lika mycket mat lagas också till catering varje dag. 

Ni finner ett utbud här på vår hemsida av det vi säljer mest av men vi tycker om utmaningar och att utforma menyer och upplägg efter era önskemål.  Frukost till kontoret, snacks till golfeventet eller en Trerättersmiddag till bröllopet?

Vår kunniga personalstyrka tar gärna hand om hela festen från dekor till mat, dryck och musik. Helhetslösningar där förutsättningarna är olika från gång till gång är det roligaste som finns!

Catering

Menyförslag uppdelat i säsong

Vi jobbar efter säsongen och har anpassar menyerna nedan för de olika säsongerna. Säsongsmatlagning ger oss möjligheten att utforska nya kreativa smaker! Vi vill omfamna det bästa från varje årstid genom att använda färska och lokala råvaror som är i säsong. Det gör att vi kan skapa smakrika och näringsrika måltider som inte bara smakar fantastiskt utan också stödjer hållbarhet och miljövänlighet.

Säsong

Vår och försommar

När våren och försommaren närmar sig, öppnar sig en värld av färska ingredienser som lockar till ljusa och fräscha rätter i köket. Den tidiga våren erbjuder ett överflöd av späda grönsaker som sparris, ärter, färska örter och primörer.

Matlagning under våren och försommaren är en hyllning till naturens återfödelse och en tid att njuta av de första skördarna av säsongen. 

Här kommer lite olika förslag på menyer för denna säsong.


Vår- och försommarbröllop

Grillbuffé sommaren 2024

Buffér

Kanapéer

Komponera din egen menySäsong 

Sensommar och höst

Höstskörden erbjuder en mängd frukter och grönsaker och på hösten blir köket en plats av värme och kreativitet. Soppor, grytor och rostade rätter tar platsen i rampljuset. De rika smakerna av rotfrukter och kryddor som kanel, muskotnöt och kryddnejlika tillför djup och komplexitet till rätterna.

Här kommer lite olika förslag på menyer för denna säsong.sensommar- och höstBRÖLLOP

grillbuffé sommaren 2024

BUFFÉR

KANAPÉER

KOMPONERA DIN EGEN MENY

Säsong

Vinter

När vinterkylan kommer behövs den varma måltiden extra mycket för att skapar en känsla av gemenskap och välbefinnande. 

Under vintern är det vanligt att använda sig av rotfrukter och grönsaker som grönkål, broccoli och rotselleri. Dessa ingredienser kan omvandlas till mustiga grytor, gratänger och soppor som värmer både kropp och själ! Desserter med choklad är ett extra populärt val undervintern! 

Här kommer lite olika förslag på menyer för denna säsong.

vinterBRÖLLOP

BUFFÉR

KANAPÉER

KOMPONERA DIN EGEN MENY

recensioner

våra kunders röster

Läs  genuina recensioner från våra kunder som har valt att dela sina erfarenheter med oss.

Hilla Sandberg
Project Manager at Memento Event

"Allt kändes verkligen superbra och jag har enbart fått positiv feedback från kunden. All personal från er var på tårna och var väldigt trevliga och proffsiga. Maten såg jättebra ut, fräscht rakt igenom.

Jag kommer absolut höra av mig till er för fler samarbeten framöver."

Jonas Wallin
VD Operationsteamet personalbemanning Stockholm AB.

"Allting var perfekt och maten var mycket uppskattad av gästerna och de tre unga damerna var superduktiga, trevliga och serviceinriktade! Betyg 5/5!!!"

Karin Edgren
Lidingö

"Men alltså det allra största TACK!! Vilken topp leverans av maten det var till vår studentmottagning! Maten var av allra allra högsta klass! Smidigt med leverans av hyrgods och återlämning av prylarna också! Vi är verkligen super nöjda!"

Ann-Sophie Runesdotter
Teamleader Conference, Advokatfirman Lindahl

"Vill bara säga WOW! Alla var supernöjda och det var det bästa de ätit på länge! 🤩 Maten var varm och otroligt god! 

Och tusen tack för att ni hjälpte oss också i en lite knivig situation när jag vet att ni hade mycket själva också, och på kort varsel. Proffsigt.🙏"

Bildspel

Bilder från tidigare cateringuppdrag